Manca korelc freebies sl
 
 
 
 
 

Potrebujete pomoč pri LinkedInu?

 

Prenesite 3 brezplačne priročnike, ki vam bodo pomagali pri uporabi LinkedIna:

101 ideja za objavo na LinkedInuSeznam LinkedIn aktivnosti in Predloga za pravila komuniciranja na LinkedInu

    1. Your personal data will be processed by Manca Korelc s.p., Trata XIV 6A, Kočevje. Legal basis for newsletters is your consent (Article 6(1)a of the GDPR), which can be revoked at any time via the link in the received e-mail (unsubscribe link). You can read more about the processing of personal data in our Privacy Policy.

 
 

 
 
 
1

101 ideja za objavo na LinkedInu

Kaj objaviti na LinkedInu je pogosto največji izziv, zato sem pripravila 101 idejo za vsebine - različne formate in tematike.

Ideje vam bodo prišle prav, ko ste na začetku objavljanja vsebin na LinkedInu, ali v trenutkih, ko se zatakne in nimate ideje, o čem pisati.

Moj cilj je, da nikoli niste brez ideje za objavo!

 
 
 
2

Seznam LinkedIn aktivnosti

Konsistentnost na LinkedInu je ključnega pomena za vaš uspeh. To je običajno tudi najtežji del, zato sem pripravila seznam dnevnih, tedenskih, mesečnih, četrtletnih in letnih aktivnosti.

Moj cilj je, da nikoli ne prenehate biti aktivni na LinkedInu!

 
 
 
3

Predloga za pravila komuniciranja na LinkedInu

Pravila za komuniciranje na LinkedInu dajejo zaposlenim komunikacijske smernice o tem, kako uporabljati LinkedIn. Za podjetje je zelo pomembno, da ima zapisana pravila, kaj je prav in kaj ni. Zapisana pravila povečujejo verjetnost, da bo program za employer advocacy bolj uspešen, saj bodo zaposleni jasno vedeli, kako voditi komunikacijo na na LinkedInu.

Moj cilj je, da se vaši zaposleni nikoli ne bodo vprašali, kaj bo rekel moj šef, če to objavim!

 
 
 
 
 
 

Pripravljeni na naslednji korak?

Pišite mi, da najdemo način, kako lahko pomagam.

Stopite v kontakt

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.