Si želite odkriti moč LinkedIna?

 

Prenesite 3 brezplačne priročnike, ki vam bodo pomagali pri uporabi LinkedIna:

Ček-lista za LinkedIn stran140 idej za LinkedIn objavo in Najboljše prakse za LinkedIn objavo.

    1. Your personal data will be processed by Manca Korelc s.p., Trata XIV 6A, Kočevje. Legal basis for newsletters is your consent (Article 6(1)a of the GDPR), which can be revoked at any time via the link in the received e-mail (unsubscribe link). You can read more about the processing of personal data in our Privacy Policy.

 
 

 
 
 

Seznam (ček lista) za LinkedIn stran

LinkedIn stran je dinamično marketinško orodje in za uspešno komunikacijo je nujno, da jo povsem dopolnite. LinkedIn pravi, da boste z objavami dosegli do 30 % več uporabnikov, če bo vaša LinkedIn stran optimizirana. Zato si res vzemite čas in jo uredite. Zelo priporočam, da ne kopirate besedil s spletne strani. Izognite se tej skušnjavi.

V e-priročniku vas pospremim korak po korak, kako optimizirati LinkedIn stran z uspeh. 

Besedilo priročnika je v angleščini.

 
 
 

140 idej za vaše LinkedIn objave

Vse od izobraževalne vsebine, korporativnih objav, zanimivosti iz vaše panoge, besede direktorja, promocijske vsebine, video in še več. Priročnik vam bo dal 140 idej in formatov za vsebine, tako da boste vedno imeli kakšno idejo na zalogi.

Natisnite si seznam in ga prilepite k računalniku, da vam pomaga pri kreativnosti in navdihu.

 
 
 

Anatomija dobre LinkedIn objave

Ni naključje, katera objava na LinkedInu dobi več odziva. Sicer ne obstajajo stroga pravila, kaj pomeni uspešna objava (kar se tiče vsebine), lahko pa sledite smernicam, ki pomagajo pri dosegu in odzivu. Vsaka objava mora seveda dati vrednost vaši mreži kontaktov.

Naučite se, katere elemente mora imeti vsaka objava na LinkedInu (na profilu ali strani).

 
 
 
 
 
 

Pripravljeni na naslednji korak?

Pišite mi, da najdemo način, kako lahko pomagam.

Stopite v kontakt

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.