Manca korelc linkedin 19 sl
 
 
 
 
 

O meni

Sem strastna in energična strokovnjakinja, ki obožuje LinkedIn! Prav to profesionalno družbeno omrežje mi je pomagalo zgraditi kredibilno osebno znamko in najti svojo sanjsko službo - deliti LinkedIn znanje z vami.

 
 
 
Manca korelc linkedin 12

Kako sem postala LinkedIn strokovnjakinja?

Ko sem prvič stopila v čevlje samostojne podjetnice oktobra 2014, sem si postavila težko vprašanje: "Kako me bodo stranke najele, če niti ne vedo, da obstajam?" Uredila sem si LinkedIn profil in pričela objavljati vsebine. V tistem času sem bila specialistka za digitalni marketing.

Podjetništvo sem po letu dni zapustila, ampak sem nadaljevala s pisanjem vsebin na LinkedInu. Od oktobra 2017 sem spet podjetnica. Našla sem svojo strast do LinkedIna in rezultatov, ki jih z njim dosegam.

Sem živ dokaz, da LinkedIn deluje. 

Pokazala vam bom, kako lahko deluje tudi za vas.

 
 
 
Manca korelc linkedin 8

LinkedIn by the Book

Sem tako velika ljubiteljica LinkedIna, da sem o njem napisala knjigo. LinkedIn by the Book je knjiga, ki vas bo naučila vse, kar morate vedeti za uspešno uporabo LinkedIna. Vključuje 236 strani, 12 modulov, 9 odličnih orodij in ogromno clip tip nasvetov, ki vas vodijo na poti.

Moj cilj je, da resnično razumete LinkedIn in ga v celoti uporabite za blagovno znamko (delodajalca), marketing in prodajo.

Potrebujete samo še eno stvar – odločitev, da začnete in da LinkedIn postane vaša najljubša poslovna navada. Knjiga vam bo pomagala!

Kupite knjigo >>

 
 
 
Manca korelc moja jezera

Poleg LinkedIna > jezera so moja ljubezen

Združila sem ljubezni do jezer, pisanja, raziskovanja Slovenije, objavljanja na družbene medije in kolesarjenja v projekt Moja jezera. Namen je s kolesom obiskati vsa jezera Slovenije. Do zdaj sem obiskala že preko 1410 jezer in jih dokumentirala na mojajezera.si. Spletna postaja prava manciklopedija.

Dobila sem 3 nagrade za Moja jezera:

 • POMP nagrado za posebne dosežke v vsebinskem marketingu
 • 2 NETKO nagradi za odličnost digitalnega projekta.

Preverite spletno stran www.mojajezera.si

 
 
 
Manca jezera

Napisala sem knjigi o jezerih - The Slovenia Lakes in Jezera Slovenije

Knjigi The Slovenia Lakes in Jezera Slovenije sta najlepši in najizvirnejši knjigi o jezerih. Nista turistični vodič, ampak bolj oda jezerom. Izbirate med slovensko in angleško knjigo. 

Knjigi vas predstavita največja, najgloblja, najvišja in najnižja jezera Slovenije. Še posebej pa boste spoznali 101 izbrano jezero Slovenije.

Povabim vas k raziskovanju čudovitega sveta slovenskih jezer. Dovolite, da vas jezera prevzamejo in navdihnejo. 

Kupite knjigo Jezera Slovenije

 
 
 

Zaupajte številkam

 
 •  

  600

  Več kot 565 predavanj
   
 •  

  6500

  Zadovoljnih slušateljev
   
 •  

  15

  15 let izkušenj
   
 •  

  4

  4 napisane knjige
   
 
 
 
 

Pripravljeni na naslednji korak?

Pišite mi, da najdemo način, kako lahko pomagam.

Stopite v kontakt

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.