O meni

Sem strastna in energična strokovnjakinja, ki obožuje LinkedIn! Prav to profesionalno družbeno omrežje mi je pomagalo zgraditi kredibilno osebno znamko in najti svojo sanjsko službo - deliti LinkedIn znanje z vami.

 
 
 

Kako sem postala LinkedIn strokovnjakinja?

Ko sem prvič stopila v čevlje samostojne podjetnice oktobra 2014, sem si postavila težko vprašanje: "Kako me bodo stranke najele, če niti ne vedo, da obstajam?" Uredila sem si LinkedIn profil in pričela objavljati vsebine. V tistem času sem bila specialistka za digitalni marketing.

Podjetništvo sem po letu dni zapustila, ampak sem nadaljevala s pisanjem vsebin na LinkedInu. Od oktobra 2017 sem spet podjetnica. Našla sem svojo strast do LinkedIna in rezultatov, ki jih z njim dosegam.

Sem živ dokaz, da LinkedIn deluje. 

Pokazala vam bom, kako lahko deluje tudi za vas.

 
 
 

Sem ljubiteljica poslovnega mreženja

Soorganiziram LinkedIn Local dogodke, poslovne dogodke, ki so namenjeni spoznavanju LinkedIn kontaktov. Začelo se je v letu 2018, ko me je Dino Kovačević našel na LinkedInu in povabil v zgodbo LinkedIn Local. 

Do danes sva organizirala 5 dogodkov in zgradila skupnost posameznikov, ki želijo nova znanja in poznastva. V čast si štejem, da pomagam pri temu z LL dogodki.

 
 
 

Poleg LinkedIna > jezera so moja ljubezen

Združila sem ljubezni do jezer, pisanja, raziskovanja Slovenije, objavljanja na družbene medije in kolesarjenja v projekt Moja jezera. Namen je s kolesom obiskati vsa jezera Slovenije. Do zdaj sem obiskala že preko 1320 jezer in jih dokumentirala na mojajezera.si. Spletna postaja prava manciklopedija.

Dobila sem 3 nagrade za Moja jezera:

 • POMP nagrado za posebne dosežke v vsebinskem marketingu
 • 2 NETKO nagradi za odličnost digitalnega projekta.

Preverite spletno stran www.mojajezera.si

 
 
 

Napisala sem knjigo o jezerih - The Slovenia Lakes

Knjiga The Slovenia Lakes je najlepša in najizvirnejša knjiga o jezerih. Ni turistični vodič, ampak bolj oda jezerom. Napisana je v slovenskem in angleškem jeziku na 312 straneh. 

The Slovenia Lakes predstavlja največja, najgloblja, najvišja in najnižja jezera Slovenije. Predstavi jezera v obliki srca, presihajoča, podzemna jezera ter legende o jezerih. Ali ste vedeli, da je Slovenija dežela zmajev?

Na koncu knjige vas povabim k 9 izletom okoli jezer in na 3 koIesarske ture. Povabim vas k raziskovanju čudovitega sveta slovenskih jezer. Dovolite, da vas jezera prevzamejo in navdihnejo. 

Kupite knjigo The Slovenia Lakes

 
 
 

Zaupajte številkam

 
 •  

  380

  Več kot 380 predavanj
   
 •  

  4500

  Zadovoljnih slušateljev
   
 •  

  13

  13 let izkušenj
   
 •  

  1

  1 napisana knjiga
   
 
 
 
 

Pripravljeni na naslednji korak?

Pišite mi, da najdemo način, kako lahko pomagam.

Stopite v kontakt

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.