Manca korelc linkedin 19 sl
 
 
 
 
 

O meni

Sem strastna in energična strokovnjakinja, ki obožuje LinkedIn! Prav to profesionalno družbeno omrežje mi je pomagalo zgraditi kredibilno osebno znamko in najti svojo sanjsko službo - deliti LinkedIn znanje z vami.

 
 
 
Manca korelc linkedin 12

Kako sem postala LinkedIn strokovnjakinja?

Ko sem prvič stopila v čevlje samostojne podjetnice oktobra 2014, sem si postavila težko vprašanje: "Kako me bodo stranke najele, če niti ne vedo, da obstajam?" Uredila sem si LinkedIn profil in pričela objavljati vsebine. V tistem času sem bila specialistka za digitalni marketing.

Podjetništvo sem po letu dni zapustila, ampak sem nadaljevala s pisanjem vsebin na LinkedInu. Od oktobra 2017 sem spet podjetnica. Našla sem svojo strast do LinkedIna in rezultatov, ki jih z njim dosegam.

Sem živ dokaz, da LinkedIn deluje. 

Pokazala vam bom, kako lahko deluje tudi za vas.

 
 
 
Manca korelc linkedin 8

LinkedIn by the Book

Sem tako velika ljubiteljica LinkedIna, da sem o njem napisala knjigo. LinkedIn by the Book je knjiga, ki vas bo naučila vse, kar morate vedeti za uspešno uporabo LinkedIna. Vključuje 236 strani, 12 modulov, 9 odličnih orodij in ogromno clip tip nasvetov, ki vas vodijo na poti.

Moj cilj je, da resnično razumete LinkedIn in ga v celoti uporabite za blagovno znamko (delodajalca), marketing in prodajo.

Potrebujete samo še eno stvar – odločitev, da začnete in da LinkedIn postane vaša najljubša poslovna navada. Knjiga vam bo pomagala!

Kupite knjigo >>

 
 
 
Manca korelc moja jezera

Poleg LinkedIna > jezera so moja ljubezen

Združila sem ljubezni do jezer, pisanja, raziskovanja Slovenije, objavljanja na družbene medije in kolesarjenja v projekt Moja jezera. Namen je s kolesom obiskati vsa jezera Slovenije. Do zdaj sem obiskala že preko 1410 jezer in jih dokumentirala na mojajezera.si. Spletna postaja prava manciklopedija.

Dobila sem 3 nagrade za Moja jezera:

 • POMP nagrado za posebne dosežke v vsebinskem marketingu
 • 2 NETKO nagradi za odličnost digitalnega projekta.

Preverite spletno stran www.mojajezera.si

 
 
 
Manca korelc 39

Napisala sem knjigo o jezerih - The Slovenia Lakes

Knjiga The Slovenia Lakes je najlepša in najizvirnejša knjiga o jezerih. Ni turistični vodič, ampak bolj oda jezerom. Napisana je v slovenskem in angleškem jeziku na 312 straneh. 

The Slovenia Lakes predstavlja največja, najgloblja, najvišja in najnižja jezera Slovenije. Predstavi jezera v obliki srca, presihajoča, podzemna jezera ter legende o jezerih. Ali ste vedeli, da je Slovenija dežela zmajev?

Na koncu knjige vas povabim k 9 izletom okoli jezer in na 3 koIesarske ture. Povabim vas k raziskovanju čudovitega sveta slovenskih jezer. Dovolite, da vas jezera prevzamejo in navdihnejo. 

Kupite knjigo The Slovenia Lakes

 
 
 

Zaupajte številkam

 
 •  

  400

  Več kot 400 predavanj
   
 •  

  5300

  Zadovoljnih slušateljev
   
 •  

  14

  14 let izkušenj
   
 •  

  2

  2 napisani knjigi
   
 
 
 
 

Pripravljeni na naslednji korak?

Pišite mi, da najdemo način, kako lahko pomagam.

Stopite v kontakt

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.