72 manca korelc linkedin 19 sl sl
 
 
 
 
 

Središče za medije

Na tem mestu lahko prenesete opis in fotografije za uporabo v medijih.  

O Manci Korelc

V 16 letih delovanja v svetu digitalnega marketinga ga je spoznavala v različnih vlogah na strani agencije in oglaševalcev, od leta 2017 pa pomaga B2B podjetjem zapisati in doseči marketinške, prodajne in kadrovkse cilje komunikacije na LinkedInu. V zadnjih 10 letih je izvedla več kot 620 predavanj in delavnic ter napisala prek sto člankov o digitalnem marketingu in družbenih omrežjih, med drugimi objavljeni v medijih: Marketing magazin, Finance in revija Direktor.

V letu 2024 je bila uvrščena med TOP 50 Business Growth govorci v Sloveniji.

Je avtorica knjige LINKEDIN BY THE BOOKNaročite jo lahko tukaj >>.

 

Projekt Moja jezera

Svoje ljubezni do pisanja, raziskovanja skritih kotičkov Slovenije in kolesarjenja je združila v projekt Moja jezera, v katerem obiskuje vsa slovenska jezera, v zadnjem času pa tudi slapove. Na spletni strani www.mojajezera.si ustvarja pravi vodni spletni leksikon.

Za projekt je prejela POMP nagrado za posebne dosežke v vsebinskem marketingu ter dve Netko nagradi, ki nagrajujeta odličnost digitalnih projektov. O projektu je spregovorila za vse večje medije v Sloveniji.

Več o projektu Moja jezera preberite na spletni strani >>.

Je avtorica knjig JEZERA SLOVENIJE in THE SLOVENIA LAKES. Slovensko naročite tukaj >>, angleško pa tukaj >>.

 

Zanimiva dejstva o Manci

  • Obožuje javno nastopanje - vodenje LinkedIn delavnic in predavanj za podjetja je njena velika strast; v zadnjih 9 letih je izvedla že več kot 610 nastopov
  • Njena najnovejša strast je raziskovanje nevroznanosti, epigenetike, povezave spiritualnosti in znanosti in znanosti vode
  • Zbira (in tudi uporablja) odpiralce pisem: vedno, ko potuje v tujino, kupi vsaj enega
  • Njena najljubša številka je 3: že odkar pomni, ji je ta številka ljuba; ima hecno navado, da vsako številko v mislih izrazi s cifro 3: na primer številka 8 je (3+3)+(3/3)+(3/3)
  • Je nepoboljšljiv grammar nazi; ne uide ji nobena manjkajoča vejica ali odveč presledek
  • Po žilah se ji pretaka nenehna želja po napredovanju na vseh področjih
  • Zelo rada spoznava pozitivne ljudi v poslovnem svetu, s katerimi imam lahko dobre poslovne debate
 
 
 

Fotografije

Pobrskajte po galeriji in prenesite fotografije, ki jih boste uporabili. Pri uporabi fotografij vedno dodajte ime avtorjev: Drumlife Production.

 
 
 

Pripravljeni na naslednji korak?

Pišite mi, da najdemo način, kako lahko pomagam.

Stopite v kontakt

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.